Zanzibar v červnu - recenze

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
4. června - 13. června 2022

51 127 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
30. června - 12. července 2022

64 368 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
20. června - 2. července 2022

64 368 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
23. června - 2. července 2022

51 127 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
8. června - 17. června 2022

51 127 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
9. června - 21. června 2022

64 368 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar v červnu - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 10. července 2022

64 368 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Melia Zanzibar

👍 94 %
22 hodnocení
Melia Zanzibar - Zanzibar v červnu - recenze

Kiwengwa | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
23. června - 2. července 2022

59 554 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

Melia Zanzibar

👍 94 %
22 hodnocení
Melia Zanzibar - Zanzibar v červnu - recenze

Kiwengwa | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
2. června - 11. června 2022

59 554 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

Melia Zanzibar

👍 94 %
22 hodnocení
Melia Zanzibar - Zanzibar v červnu - recenze

Kiwengwa | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
1. června - 10. června 2022

59 554 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 169

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Zanzibar v červnu - recenze - nejlepší recenze

Zanzibar v červnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort). Recenze je udělená na základě 18 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 4. června 2022 a den příjezdu/příletu je pondělí 13. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 51 127 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Zanzibar a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Zanzibaru v létě s nejlepší recenzí v rezortu Nungwi podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Zanzibar v červnu - recenze

Nejlevnější Zanzibar v červnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Zanzibar v červnu - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování My Blue. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v neděli 5. června 2022 a příjezdem/příletem v úterý 14. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 36 822 Kč. Rekreace v resortu Nungwi je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Zanzibaru a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení My Blue v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. My Blue je situován v letovisku Nungwi. Doprava do letoviska Nungwi je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Využijte nejlevnější First Minute v Zanzibaru v létě s průměrnou recenzí 88 % dle 95 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Zanzibar v červnu - recenze

Zanzibar v červnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Zanzibaru? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v letovisku Nungwi. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 30. června 2022 a datum příjezdu/příletu je v úterý 12. července 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 64 368 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Zanzibaru a o podmínkách dovolené v Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Zanzibaru. Průměrná recenze Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) je 96 % podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Zanzibar v červnu - recenze - recenze

Karafuu Beach Resort & Spa - Pingwe

Prostě jedním slovem úžasné...více recenzí

Melia Zanzibar - Kiwengwa

Velmi klidná dovolená v nádherném hotelovém komplexu s úžasným jídlem a velmi milým personálem. Doporučujivíce recenzí

My Blue - Nungwi

Perfektnívíce recenzí

Neptune Pwani Beach Resort & Spa - Kiwengwa

Naprosto dokonalá dovolená,nebylo nic co by se dalo vytknout,prostě fantazie,luxus,opravdový relax v ráji,místo kam se člověk prostě musí vrátit,takže už se těšíme na příští rok????????více recenzí

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Riu Palace Zanzibar (ex. Hideaway of Nungwi Resort) - Nungwi

Riu palace ej "adult friendly" hotel,cize do hotela nesmu deti. Za nas velke plus. Hotel je strazeny SBS, aby sa miestny nedostali do hotela. V Okoli hotela sa pohybuje malo otravnych miestny,vacsinou okolo hotela len prechadzaju. Dovodom je poloha hotela, popoludni je plaz zaplavena. To je dalsie plus,ze rovno zo schodov sme sa dostali do vody. Jeden krat som stupila na morskeho jezka, bezne tam neboli, v hoteli mi nohu hned bez poplatku osetrili (bezbolestne, mohla som chodit). v case splnu je silnejsi priliv aj odliv,kupat sa da ale cely den (narozdiel od vychodneho pobrezia). Absolvovali sme vylat do Stone town ( odporucam pozriet len trh a Fredy Mercury-koho zaujima) a spice tour-kto nebol odporucam- zajednane u domacich. V hvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Zanzibaru?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Zanzibaru vyberte úvodní stránku v Zanzibarlastminute.cz - dovolená Zanzibar a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Zanzibaru můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Zanzibarlastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Zanzibaru můžete vyzkoušet například také web Dovolená Zanzibar. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Chorvatsko, pobyty Jordánsko nebo například zájezdy Kapverdské ostrovy či Last Minute Kypr.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Zanzibar v červnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Zanzibaru s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Zanzibarlastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Zanzibaru. Web Zanzibarlastminute.cz využívá cookies.