Zanzibar na jaře - recenze

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
1. dubna - 10. dubna 2022

58 947 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
29. května - 10. června 2022

58 647 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
31. března - 9. dubna 2022

58 947 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
17. května - 29. května 2022

58 647 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
23. května - 4. června 2022

58 647 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. dubna - 30. dubna 2022

48 075 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
11. května - 23. května 2022

58 647 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
2. května - 14. května 2022

58 647 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
26. března - 4. dubna 2022

58 947 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
18 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar na jaře - recenze

Nungwi | Zanzibar
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
4. března - 16. března 2022

75 540 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 703

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Zanzibar na jaře - recenze - nejlepší recenze

Zanzibar na jaře - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort). Recenze je udělená na základě 18 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 1. dubna 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 10. dubna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 58 947 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Zanzibar a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute v Zanzibaru na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Nungwi podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Zanzibar na jaře - recenze

Nejlevnější Zanzibar na jaře - recenze

Nejlevnější dovolenou Zanzibar na jaře - recenze pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort). Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 5. května 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 14. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 47 121 Kč. Rekreace v resortu Nungwi je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná jarní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Zanzibaru a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) je situován v letovisku Nungwi. Doprava do letoviska Nungwi je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Využijte nejlevnější First Minute v Zanzibaru na jaře s průměrnou recenzí 96 % dle 18 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Zanzibar na jaře - recenze

Zanzibar na jaře - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Zanzibaru? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v letovisku Nungwi. Termín odjezdu/odletu je v neděli 29. května 2022 a datum příjezdu/příletu je v pátek 10. června 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 58 647 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Zanzibaru a o podmínkách dovolené v Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute v Zanzibaru. Průměrná recenze Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) je 96 % podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Zanzibar na jaře - recenze - recenze

Melia Zanzibar - Kiwengwa

Velmi klidná dovolená v nádherném hotelovém komplexu s úžasným jídlem a velmi milým personálem. Doporučujivíce recenzí

Neptune Pwani Beach Resort & Spa - Kiwengwa

Naprosto dokonalá dovolená,nebylo nic co by se dalo vytknout,prostě fantazie,luxus,opravdový relax v ráji,místo kam se člověk prostě musí vrátit,takže už se těšíme na příští rok????????více recenzí

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Riu Palace Zanzibar (ex. Hideaway of Nungwi Resort) - Nungwi

Riu palace ej "adult friendly" hotel,cize do hotela nesmu deti. Za nas velke plus. Hotel je strazeny SBS, aby sa miestny nedostali do hotela. V Okoli hotela sa pohybuje malo otravnych miestny,vacsinou okolo hotela len prechadzaju. Dovodom je poloha hotela, popoludni je plaz zaplavena. To je dalsie plus,ze rovno zo schodov sme sa dostali do vody. Jeden krat som stupila na morskeho jezka, bezne tam neboli, v hoteli mi nohu hned bez poplatku osetrili (bezbolestne, mohla som chodit). v case splnu je silnejsi priliv aj odliv,kupat sa da ale cely den (narozdiel od vychodneho pobrezia). Absolvovali sme vylat do Stone town ( odporucam pozriet len trh a Fredy Mercury-koho zaujima) a spice tour-kto nebol odporucam- zajednane u domacich. V hvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Zanzibaru?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Zanzibaru vyberte úvodní stránku v Zanzibarlastminute.cz - dovolená Zanzibar a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Zanzibaru můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Zanzibarlastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Zanzibaru můžete vyzkoušet například také web Dovolená Zanzibar. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Slovensko, pobyty Spojené arabské emiráty 2021 nebo například zájezdy Španělsko 2021 či Last Minute Tunisko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Zanzibar na jaře - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Zanzibaru s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Zanzibarlastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Zanzibaru. Web Zanzibarlastminute.cz využívá cookies.