Zanzibar - Last Minute - recenze

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
11. srpna - 23. srpna 2021

85 469 Kč  61 538 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 23 dní (22 nocí) dovolené s recenzí
6. srpna - 28. srpna 2021

159 110 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
15. srpna - 27. srpna 2021

85 472 Kč  63 249 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
9. srpna - 18. srpna 2021

68 594 Kč  54 875 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 26. srpna 2021

85 469 Kč  61 538 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. srpna - 24. srpna 2021

68 074 Kč  53 098 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 23. srpna 2021

68 724 Kč  51 543 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
10. srpna - 19. srpna 2021

68 669 Kč  60 429 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
13. srpna - 21. srpna 2021

75 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort)

👍 96 %
17 hodnocení
Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Zanzibar - Last Minute - recenze

Nungwi | Zanzibar | Last Minute
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
6. srpna - 14. srpna 2021

75 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 66 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 787

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Zanzibar - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Zanzibar - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort). Recenze je udělená na základě 17 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je středa 11. srpna 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 23. srpna 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 61 538 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Zanzibar a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 28 % z původní ceníkové ceny 85 469 Kč. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou letní dovolenou Super Last Minute v Zanzibaru v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Nungwi podle referencí od 17 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Zanzibar - Last Minute - recenze

Nejlevnější Zanzibar - Last Minute - recenze

Nejlevnější dovolenou Zanzibar - Last Minute - recenze pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Bluebay Beach Resort & Spa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 6. srpna 2021 a příjezdem/příletem v neděli 15. srpna 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 51 350 Kč. Rekreace v resortu Kiwengwa je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Zanzibaru a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Bluebay Beach Resort & Spa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 3 % z původní prodejní ceny 52 938 Kč. Bluebay Beach Resort & Spa je situován v letovisku Kiwengwa. Doprava do letoviska v lokalitě Kiwengwa je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Super Last Minute v Zanzibaru v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 92 % dle 12 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Zanzibar - Last Minute - recenze

Zanzibar - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Zanzibaru? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v letovisku Nungwi. Termín odjezdu/odletu je v pátek 6. srpna 2021 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 28. srpna 2021. Pobyt je v délce 23 dní - 22 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 159 110 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Zanzibaru a o podmínkách dovolené v Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Nungwi, kde se ubytování Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Super Last Minute v Zanzibaru. Průměrná recenze Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) je 96 % podle referencí od 17 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Zanzibar - Last Minute - recenze - recenze

Melia Zanzibar - Kiwengwa

Velmi klidná dovolená v nádherném hotelovém komplexu s úžasným jídlem a velmi milým personálem. Doporučujivíce recenzí

Neptune Pwani Beach Resort & Spa - Kiwengwa

Naprosto dokonalá dovolená,nebylo nic co by se dalo vytknout,prostě fantazie,luxus,opravdový relax v ráji,místo kam se člověk prostě musí vrátit,takže už se těšíme na příští rok????????více recenzí

Riu Palace Zanzibar (Ex. Hideaway Of Nungwi Resort) - Riu Palace Zanzibar (ex. Hideaway of Nungwi Resort) - Nungwi

Riu palace ej "adult friendly" hotel,cize do hotela nesmu deti. Za nas velke plus. Hotel je strazeny SBS, aby sa miestny nedostali do hotela. V Okoli hotela sa pohybuje malo otravnych miestny,vacsinou okolo hotela len prechadzaju. Dovodom je poloha hotela, popoludni je plaz zaplavena. To je dalsie plus,ze rovno zo schodov sme sa dostali do vody. Jeden krat som stupila na morskeho jezka, bezne tam neboli, v hoteli mi nohu hned bez poplatku osetrili (bezbolestne, mohla som chodit). v case splnu je silnejsi priliv aj odliv,kupat sa da ale cely den (narozdiel od vychodneho pobrezia). Absolvovali sme vylat do Stone town ( odporucam pozriet len trh a Fredy Mercury-koho zaujima) a spice tour-kto nebol odporucam- zajednane u domacich. V hvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Zanzibaru?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Zanzibaru vyberte úvodní stránku v Zanzibarlastminute.cz - dovolená Zanzibar a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Zanzibaru můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Zanzibarlastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Zanzibaru můžete vyzkoušet například také web Dovolená Zanzibar. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako Last Minute Slovinsko, Last Minute Srí Lanka nebo například Last Minute Švýcarsko či Last Minute Tunisko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Zanzibar - Last Minute - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Zanzibaru s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Zanzibarlastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Zanzibaru. Web Zanzibarlastminute.cz využívá cookies.